Action. Jump Ultimate Stars Reborn is a fighting game made on the Mugen Engine. Kereeeeen guys!!! Meskipun ada beberapa karakter yang sama. Efek visual dari skillnya yang keren membuat gameplaynya makin seru. Game ini memiliki skema kontrol yang mudah dimainkan. Satu-satunya game android dimana kita bisa melihat Naruto, Luffy, Ichigo, Natsu dll saling berhadapan. Mainkan sendiri kalau pingin tahu. Windows. Ramai banget nih game. Saya hitung sih kalau ga salah ada sekitar 149'an karakter. Pro Evolution Soccer 2019 [v1.02.00 + MULTi17 + Commentaries] for PC [18.9 GB] Full Compressed Repack, Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition v10.0.62615.0 for PC [7.6 GB] Highly Compressed Repack, Cara Setting Stark VPN Untuk Videomax Telkomsel Terbaru 2019 Work, Napoleon: Total War - Imperial Edition [v1.3.0 + MULTi7 + All DLCs] for PC [11.6 GB] Full Compressed Repack, GTA San Andreas Mod Drag Racing Balap Liar, Bayonetta [Updated to v1.1 + MULTi3] for PC [7.2 GB] Compressed Repack, Assassin's Creed: Revelations - Gold Edition [v1.03 + All DLCs] for PC [4.8 GB] Compressed Repack, Fernbus Simulator [v1.14.12800 + MULTi12 Languages + 2 DLCs] for PC [3.3 GB] Highly Compressed Repack, Counter-Strike: Global Offensive v1.36.3.8 + Updater + MULTi12 for PC [5.8 GB] Highly Compressed Repack, Saints Row 4: Game of the Century Edition [Update 8 - GOG + MULTi8 + All DLCs] for PC [6.5 GB] Repack. English . The game features characters from DBZ, Naruto, One Piece, Fairy Tail, OPM, And many more! Language. Dan sepertinya biasanya, nunggu bar/gaugenya penuh, agar bisa di keluarin. License. It is the sequel to Jump Super Stars.The game was released in Japan on November 23, 2006. Team battle arcade – in which you can pick up to 3 characters and there are sure number of stages to win. The "Koma" battle system will still be used in this sequel with the original 4-by-5 grid and touch screen support. Sebenarnya mau membandingkan skil mereka berdua hehee. Kereeeeen guys!!! Op. Grafis sederhana dengan visual skill yang keren, Instal gamenya (cukup klik file "apk" di file manager. Pro Evolution Soccer 2019 - is a football simulation video game developed by PES Productions and published by Konami for Microsoft Windows... Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition - is a 2006 flight simulation computer video game originally developed for, and published by Mi... Napoleon: Total War - is a turn-based strategy and real-time tactics video game developed by The Creative Assembly and published by Sega f... Pagi, kali ini akan berbagi game GTA San Andreas Mod Drag Racing Balap Liar yang ada di Indonesia, seperti sebelumnya yang saya bagikan ini ... Bayonetta - is an action-adventure hack and slash video game developed by PlatinumGames and published by Sega and the game was originally r... Assassin's Creed: Revelations - is a 2011 action-adventure video game developed by Ubisoft Montreal and published by Ubisoft and it is ... Fernbus Simulator - is a turn-based strategy and real-time tactics video game developed by The Creative Assembly and published by Sega for... Counter-Strike: Global Offensive - is a multiplayer first-person shooter video game developed by Hidden Path Entertainment and Valve Corpor... Saints Row 4 - is an open world action-adventure video game developed by Volition and published by Deep Silver. Yang keren adalah dubbing suara mereka bertempur menggunakan suara aslinya. Ultimate skillnya juga ada tombolnya tersendiri. The wonders of videogames! Kenapa ada Ultraman di sini??!! Satu kata untuk game ini! It is the second collaboration between Nintendo of Japan and Jump magazine, this time incorporating 300 characters from 40 Shonen Jump properties. It is the fourth title in ... Satu kata untuk game ini! Penasaran juga gimana jika Natsu vs Ace di game ini. However a number of improvements have been … hahaha bagi saya ini lucu, kayanya nih karakter tersesat di sini. Author. Technical information. Jump Ultimate Stars is a fighting video game developed by Ganbarion and published by Nintendo for the Nintendo DS. Skill hanya perlu kombinasi attack atau tombol dengan lambang shuriken dengan tombol atas/ bawah. Pertempuran epic antara api melawan api. Saya tahu karena pernah nonton semua anime di game ini. Cara Setting Stark VPN Untuk Videomax Telkomsel Terbaru 2019 Work - Para pengguna Telkomsel pastinya sudah tidak asing lagi dengan kuota vid... Game keren dari PS2 yang sangat tidak sangka ternyata rilis di PSP. Game Features 121 Characters 60 Stages Arcade Mode (obviously) Vs Mode (obviously) Semi Mode (2v2 Battles) Team Battle. Dengan jurus dan skill khasnya di animenya masing-masing. MUGEN. The Download link is given below. It also features what if charcters such as God Piccolo, Black Vegeta, and more! Rekomended deh pokoknya. JUMP SuperStars SmashBros is a fighting game that stands out, it’s worth playing even if just to have the pleasure of seeing Vegeta and Sonic dish it out on a scene from the Pokemon world.